foto

Anatolij Artamonov

  • nar. 23.4.1958 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Raja znajet vsjo! (TV seriál)
2016 Dělo sudi Karelinoj (TV seriál)
Tot, kto rjadom (TV seriál)
2015 Ispaněc (TV seriál)
Vzgljad iz prošlogo (TV seriál)
2013 Major policii (TV seriál)
2012 Šef (TV seriál)
Kraža (S01E07)
Mesť (S01E06)
Vozvraščenije (S01E05)
další epizody (7)
2010 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Kredit doverija (S03E02)
Tretij patron (S03E01)
2007 Špionskije igry (TV seriál)
Izlučatel smerti (E07)
2006 Špionskije igry (TV seriál)
Bez prikrytija (E06)
2005 Vyzov (TV seriál)
Otraženije (S01E02)
I rab, i car (S01E01)
2003 Něotložka (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Vzgljad iz prošlogo (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2012 Šef (TV seriál)
Vlasť (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky