foto

Roman Burděňuk

  • nar. 17.2.1968 (51 let)
    Charkov, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Istočnik

TV seriály

2019 Raja znajet vsjo! (TV seriál)
2017 Dvenadcať čuděs (TV seriál)
2016 Mavr sdělal svojo dělo (TV seriál)
Tot, kto rjadom (TV seriál)
2015 Meždu dvuch ogněj (TV seriál)
2014 Naděžda (TV seriál)
2013 Torgovyj centr (TV seriál)
2011 Zakrytaja škola (TV seriál)
2006 Ljubov kak ljubov (TV seriál)
2005 Dorogaja Maša Běrezina (TV seriál)
Talisman ljubvi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky