foto

Andrew Lancel

  • nar. 3.8.1970 (49 let)
    Rufford, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Nice Guy Eddie (TV film)
1996 Hillsborough (TV film)
1995 Go Back Out (TV film)

TV seriály

2019 Gypsy Girl (TV seriál)
2016 Marcella (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
2003 Blue Dove (TV seriál)
Sweet Medicine (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Malované krví (S06E03)
2001 Mersey Beat (TV seriál)
2000 Urban Gothic (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Zvláštní oddělení (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
Liverpool 1 (TV seriál)
1997 Grand, The (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1994 Cardiac Arrest (TV seriál)
Věčný poutník (TV seriál)
1993 The Detectives (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2013 Lord Montagu

Host

TV pořady

2010 Daybreak (TV pořad)
2004 Hell's Kitchen (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1998 Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)
1990 Stars In Their Eyes (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1972 Mastermind (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky