foto

Bonnie Langford

  • nar. 22.7.1964 (54 let)
    Hampton Court, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Doctor Who: The Ultimate Companion (TV film) - a.z.
2000 Mirrorball (TV film)
1993 Doctor Who: Dimensions in Time (TV film)
1992 Resistance Is Useless (TV film) - a.z.
1977 Wombling Free
1976 Bugsy Malone

TV seriály

2013 The Spa (TV seriál)
2011 Pointless Celebrities (TV seriál)
2008 Britannia High (TV seriál)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
2004 Show Catherine Tateové (TV seriál)
Slečna Marplová (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
1991 Tonight at 8.30 (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1983 Hot Shoe Show, The (TV seriál)
1980 Adventure Game, The (TV seriál)
1978 3-2-1 (TV seriál)
1976 Just William (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Dokumentární

2013 Doctor Who: The Doctors Revisited (TV seriál)
2012 The Talent Show Story (TV seriál)
2006 TV's 50 Greatest Stars (TV film)
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál) - a.z.
2003 The 100 Greatest Musicals (TV film)
1999 Blondes: Diana Dors (TV film)
1991 Doctor Who: The Colin Baker Years - a.z.
1982 Saturday Superstore (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 National Television Awards (TV pořad)
2009 Piers Morgan's Life Stories (TV pořad)
2004 Strictly Come Dancing (TV pořad)
Strictly Come Dancing: It Takes Two (TV pořad)
The Paul O'Grady Show (TV pořad)
The Xtra Factor (TV pořad)
2002 Heikoin lenkki (TV pořad)
2001 Comic Relief: Say Pants to Poverty (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1998 Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)
1995 Frank Skinner Show, The (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1983 Through the Keyhole (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1978 Star Games (TV pořad)
1977 Our Show (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)
1958 Blue Peter (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace