foto

Ann Lynn

  • nar. 1933
    Fulham, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Screamtime
1973 Hitler: The Last Ten Days
Thinking Man As Hero (TV film)
1972 Other Side of the Underneath, The
Spy's Wife, The
Stand Up and Be Counted
1971 The Love Machine
1968 Baby Love
Separation
1967 Nikdy nezapomenu jeho jméno
1965 Four in the Morning
Party's Over, The
The Uncle
1964 Komisař Clouseau na stopě
The Black Torment
1963 Doktor v nesnázích
1962 Strongroom
1961 Plameny v ulicích
Strip Tease Murder
Wind of Change, The
1960 Piccadilly Third Stop
1958 Moment of Indiscretion
1956 Johnny You're Wanted
Keep It Clean

TV seriály

1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Just Good Friends (TV seriál)
Starting Out (TV seriál)
1981 Only Fools and Horses.... (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1978 Profesionálové (TV seriál)
Tak byl dobyt Everest (S01E08)
1977 Who Pays the Ferryman? (TV seriál)
1974 Late Night Drama (TV seriál)
Nerozluční (TV seriál)
Rooms (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Harriet's Back in Town (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
1971 Hine (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Man at the Top (TV seriál)
1969 Happy Ever After (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Gold Robbers (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Baron, The (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
The Mask of Janus (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Redcap (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
Teletale (TV seriál)
1962 Out of This World (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
The Pursuers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)

Dokumentární

2003 Comedy Connections (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace