foto

Miriam Karlin

  • nar. 23.6.1925
    Hampstead, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 3.6.2011 (85 let)
    St John's Wood, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Temné vzpomínky
2006 Potomci lidí
2004 Svatba po židovsku
2000 Muž, který plakal
1997 Inkognito
1990 Jekyll & Hyde (TV film)
1988 Úkryt Anne Frankové (TV film)
1974 Mahler
1971 Mechanický pomeranč
1967 Just Like a Woman
1964 The Bargee
1963 Heavens Above!
Hrdina malého světa
Ladies Who Do
1962 I Thank a Fool
1961 Bing Crosby Show, The (TV film)
Fourth Square, The
Watch it, Sailor!
1960 Crossroads to Crime
Komik
The Millionairess
1959 Místo nahoře
1958 Carve Her Name with Pride
1957 The Flesh Is Weak
1956 Fun at St. Fanny's
Touch of the Sun, A
1955 The Deep Blue Sea
Woman for Joe, The
1953 Two of Everything (TV film)
1952 Down Among the Z Men

TV seriály

2004 Slečna Marplová (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Dark Ages (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1992 So Haunt Me (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 3-2-1 (TV seriál)
1977 Rag Trade, The (TV seriál)
1974 Rooms (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Mavis Bramston Show, The (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
1962 Suspense (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
The Rag Trade (TV seriál)
1959 The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2004 Ultimate Film, The (TV film)
1998 The Best of British (TV seriál)
1995 Empire of the Censors (TV film) - a.z.
1967 Omnibus (TV seriál)

TV pořady

1996 Theatreland (TV pořad)
1970 Looks Familiar (TV pořad)
1965 The Bruce Forsyth Show (TV pořad)
1964 The Celebrity Game (TV pořad)
The Eamonn Andrews Show (TV pořad)
1963 Don't Say a Word (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)
Showtime (TV pořad)
1956 This Is Show Business (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace