foto

Gary Kemp

  • nar. 16.10.1959 (59 let)
    Islington, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Molly Moonová
2004 Americký den
1995 Take Out the Beast (TV film)
1994 Čarostřelec
1993 Zabít Zoe
1992 Accentuate the Positive (TV film)
Osobní strážce
1991 Papírová svatba
1990 Bratři zločinu
1989 Ice Pawn

TV seriály

2012 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Děsivá symetrie (S06E03)
2003 M.I.T.: Murder Investigation Team (TV seriál)
Krůček k vraždě (TV seriál)
Favours (S03E02)
1989 Something for the Weekend (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1974 You Must Be Joking! (TV seriál)

Dokumentární

2014 Soul Boys of the Western World
2012 David Bowie & the Story of Ziggy Stardust
2005 Africký megapřelet (TV film)
Live Aid Remembered (TV film)
2003 25 Years of Smash Hits (TV film)
2001 I Love 1980's (TV seriál)
1998 Top Ten (TV seriál)
1985 Live Aid (koncert)

Host

TV pořady

2012 Sunday Brunch (TV pořad)
2011 Jonathan Ross Show, The (TV pořad)
2010 Daybreak (TV pořad)
2009 Alan Carr: Chatty Man (TV pořad)
Piers Morgan's Life Stories (TV pořad)
2006 The ONE Show (TV pořad)
2004 Strictly Come Dancing (TV pořad)
The Paul O'Grady Show (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2002 When Shoulderpads Ruled the World (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1998 Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)
1994 Top of the Pops 2 (TV pořad)
1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1983 La edad de oro (TV pořad)
1982 No 73 (TV pořad)
Wogan (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace