foto

Felix Kubin

  • nar. 1969
    Hamburk, Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1997 Der Falsche Spieler
1996 Nackt
1994 Dei Pein Vom Haupt Entfernen

Dokumentární

2019 Felix in Wonderland

Hudební videoklipy

2016 Orechester 2 (hudební videoklip)
2010 Felix Kubin - Lightning Strikes (hudební videoklip)
2007 Boats in the Bedroom (hudební videoklip)
H.O.N.D. Aerobic (hudební videoklip)
2002 Big Bug Attack (hudební videoklip)
2001 Hotel Super Nova (hudební videoklip)
1997 Matki Wandalki (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2012 Vermin
1992 Rollo Aller! 2

Dokumentární

2019 Felix in Wonderland

Hudební videoklipy

2010 Felix Kubin - Lightning Strikes (hudební videoklip)
2001 Hotel Super Nova (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

2000 Morgenröte
1996 Nackt
1994 Dei Pein Vom Haupt Entfernen
1993 It's Europe

Hudební videoklipy

2007 H.O.N.D. Aerobic (hudební videoklip)

Zvukařská filmografie

Dokumentární

2019 Felix in Wonderland
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace