foto

Dina de Marco

  • nar. 6.7.1937
    Mexico City, Mexiko
  • zem. 17.6.1998 (60 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1962 El espejo de la bruja
Los secretos del sexo débil
1961 La comezón del amor
1958 Pepito y los robachicos

TV seriály

1997 Esmeralda (TV seriál)
1995 Alondra (TV seriál)
1993 Madres egoístas (TV seriál)
1989 Carrusel (TV seriál)
1985 Bianca Vidal (TV seriál)
1984 Principessa (TV seriál)
1983 Chispita (TV seriál)
1980 Árabe, El (TV seriál)
1978 Ladronzuela (TV seriál)
Mama campanitas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky