foto

Floriana Lima

  • nar. 26.3.1981 (39 let)
    Cincinnati, Ohio, USA

Biografie

Floriana Lima je americká herečka. Nejvíce se proslavila rolí Maggie v americkém seriálu Supergirl. Narodila se v Cincinnati, kde také vyrostla. Má italský původ. Studovala komunikaci na univerzitě v Ohiu. Po dokončení studia pracovala jako asistentka produkce v Columbu. Později se rozhodla přestěhovat do Los Angeles, aby se mohla věnovat herectví. 

Zahrála si například v seriálu The Family, v akčním dramatu Lethal Weapon. V roce 2016 byla obsazena do role Maggie v americkém seriálu Supergirl. Jejím přítelem je Casey Affleck (bratr Bena Afflecka).

Tereza "Teruskaaaaa" Šejvlová

Herecká filmografie

Filmy

2015 Cloudy with a Chance of Love (TV film)
2009 The Alyson Stoner Project

TV seriály

2020 A Million Little Things (TV seriál)
Mothers and Daughters (S02E18)
One Year Later (S02E17)
Change of Plans (S02E16)
2019 The Punisher (TV seriál)
Bojuj nebo uteč (S02E02)
Roadhouse Blues (S02E01)
2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Ještě jeden den (S02E22)
Hledání špíny (S02E12)
2017 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Pravda (S01E18)
Supergirl (TV seriál)
Damage (S03E05)
The Faithful (S03E04)
Far from the Tree (S03E03)
další epizody (19)
2016 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Nejlepší kámoši (S01E03)
Novej parťák (S01E01)
The Family (TV seriál)
What Took So Long (E12)
Election Day (E11)
Fun Ways to Tell Boyfriend You're Pregnant (E10)
další epizody (12)
Supergirl (TV seriál)
Medusa (S02E08)
The Darkest Place (S02E07)
Changing (S02E06)
další epizody (6)
2015 Allegiance (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál) - a.z.
Vyšší dobro (S15E13) - a.z.
2014 Agentura Jasno (TV seriál)
The Break-Up (S08E10)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Paradox dvojčat (S15E06)
2013 Havaj 5-0 (TV seriál)
V utajení (S04E07)
2012 Doktorka podsvětí (TV seriál)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
Go Tell It on the Mountain (S01E10)
Nine Lives of Chloe King, The (TV seriál)
2010 Glory Daze (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
Death Becomes Her (S03E09)
Dr. House (TV seriál)
Černá díra (S06E15)
2009 Melrose Place (TV seriál)
Nightingale (E02)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Body of Water (S04E13)
2008 My Own Worst Enemy (TV seriál)
Poor Paul (TV seriál)
Smetánka (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Turek (S01E03)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Parťák z trucu (S03E18)