foto

Saori Juki

  • nar. 13.11.1948 (70 let)
    Kirjú, prefektura Gunma, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kono miči
2014 Kurumi Wari Ningyo
2013 Hajimari no Uta (TV film)
2012 Óoku: Eien – Emonnosuke Cunajoši hen
2011 Quartet!
2009 Jamagata scream
Puraido
2008 Kanki no uta
Maboroši no jamataikoku
2007 Macumoto Kisaburó ikka monogatari: Odžísan no daidokoro (TV film)
2006 Júki (TV film)
2005 Operetta tanuki goten
2002 Mohóhan
1994 Ojadži no hige 17 (TV film)
1985 Soushun monogatari
1983 Kazoku gému
1970 Seišun daisenšú
1969 Joru no nettaigjo

TV seriály

2016 Love Song (TV seriál)
2014 Ojadži no senaka (TV seriál)
2008 Osen (TV seriál)
2007 Kaette kita jikô keisatsu (TV seriál)
2005 Anego (TV seriál)
Faito (TV seriál)
Haru to nacu (TV seriál)
2003 Kanta Desu! (TV seriál)
1999 Yamada ikka no shinbô (TV seriál)
1992 Hôigaku kyôshitsu no jiken file (TV seriál)
1987 Chotsu-chan (TV seriál)
1986 Tsuma-tachi no Kagai Jugyo 2 (TV seriál)
1985 Tsuma-tachi no Kagai Jugyo (TV seriál)
1983 Anmicu-hime (TV seriál)
1981 Himicu no Deka-čan (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky