foto

Dominique Jackson

  • nar. 3.12.1991 (27 let)
    Oldham, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Buried Treasure (TV film)

TV seriály

2013 Ice Cream Girls (TV seriál)
2012 Crime Stories (TV seriál)
2011 The Body Farm (TV seriál)
2009 Jak běží život (TV seriál)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
2005 The New Worst Witch (TV seriál)
2004 Conviction (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Mí rodiče, mimozemšťané (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2002 The John Thaw Story (TV film)

Host

TV pořady

2004 Technické vymoženosti (TV pořad)
The Paul O'Grady Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace