foto

Makija Jamaguči

  • nar. 14.2.1973 (47 let)
    Sódža, prefektura Okajama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hitocubu no mugi: Ogino Ginko no šógai
2017 Bokura no júki 2017 (TV film)
Haha: Kobajaši Takidži no haha no monogatari
2016 Kenji no Honkai (TV film)
2015 Eien No Zero (TV film)
2014 Bayblues: 25 Years and 354 Days
2013 SRO: Keišičó kóiki sósa sen'nin tokubecu čósašicu (TV film)
2010 Kokuhaku
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 55 (TV film)
2009 Hataraku Gon! (TV film)
Niini no Koto o Wasurenaide (TV film)
Umikaze ni fukarete
2008 Hana no hokori (TV film)
Kenkjaku šóbai: Haru no araši (TV film)
Koi Suru Kanojo, Nishi He
2007 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 48 (TV film)
Tokyo vs Osaka Wakeari kon Monogatari (TV film)
Wačigaija Itosato (TV film)
2001 Čúšingura 1/47 (TV film)
2000 Kuihua jie
1999 Ame agaru

TV seriály

2019 Strawberry Night Saga (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 1 (E01)
Šicudži: Saiondži no meisuiri (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2017 CRISIS (TV seriál)
Mito Kómon (TV seriál)
Itošiki cuma wa sato kakure (S01E06)
2016 Denšiči toriminičó (TV seriál)
2015 Jamegoku: Jakuza jamete itadakimasu (TV seriál)
Mare (TV seriál)
Mašširo (TV seriál)
2014 Borderline (TV seriál)
Jošiwara uradošin (TV seriál)
Kamiya Genjiro Torimono Hikae (TV seriál)
2013 Gekirjú: Wataši o oboeteimasu ka? (TV seriál)
Kjúmei bjótó 24dži 5 (TV seriál)
Momeru kado niwa fuku kitaru (TV seriál)
2012 Džikken keidži Totori (TV seriál)
Mikeneko Holmes no Suiri (TV seriál)
Singuru Mazazu (TV seriál)
2011 Jin 2 (TV seriál)
Meitantei Conan: Kudó Šin'iči e no čósendžó (TV seriál)
2010 Magerarenai Onna (TV seriál)
2009 Konkatsu! (TV seriál)
2008 Kurama tengu (TV seriál)
Toppu Serusu (TV seriál)
2007 Hasshu Mawari Kuwayama Jube (TV seriál)
Yama Onna Kabe Onna (TV seriál)
2006 Beni no Monsho (TV seriál)
2005 Anego (TV seriál)
Faito (TV seriál)
Koi no džikan (TV seriál)
2004 Kimi ga Omoide ni Naru Mae ni (TV seriál)
2001 Hódžó Tokimune (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky