foto

Júko Fueki

  • nar. 21.6.1976 (44 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Okutama čúzai keidži 2 (TV film)
2018 DTC Jukemuri džundžó hen from High & Low
Lady in White
Tabineko report
2017 Čúzai keidži: Special (TV film)
2016 Cumi to basu
Džúdžika
Kageró no cudži: Kengó fukkacu! – Inemuri Iwane Edo zóši
Okutama čúzai keidži 4 (TV film)
2015 Meitantei Catherine (TV film)
Meitantei Katherine (TV film)
Okutama čúzai keidži 3 (TV film)
2014 Furiko
Sakamichi no Ie (TV film)
Tsuyoki Ari (TV film)
2013 Reverse: Keishichou Sousa Ikka Team Z (TV film)
SP~Keishichou Keigoka 3 (TV film)
2012 Gamunui youngkwang 5 : gamunui gwihan
2011 Gamooneui yeonggwang 4 : gamooneui soonan
2010 Meon
Osaka Love & Soul: kono kuni de ikiru koto (TV film)
2009 Teukbyeolshi Saramdeul
2008 Atenshon purîzu supesharu: Ôsutoraria Shidonî hen (TV film)
2007 Cukigami
2006 Apateu
2005 Cheong yeon
2004 Hoteru bînasu
2003 Jump
2001 Hotaru
Shin yukiguni

TV seriály

2020 Čúzai keidži (TV seriál)
Šógeki to namida no saišúkai! (S02E07)
Giwaku no tenrakuši! (S02E06)
Tóbóhan to giwaku no onna (S02E05)
další epizody (7)
2019 Sasurai onsen Endó Ken'iči (TV seriál)
Daidžúniju: Jakuši onsen – Ai no tóhikó (E12)
2018 Anata niwa Kaeru Ie ga Aru (TV seriál)
Takane no hana (TV seriál)
Čúzai keidži (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (7)
2017 Ame ga furu to kimi wa jasašii (TV seriál)
2016 Doctor Car (TV seriál)
Keišičó sósa ikkačó (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Medical Team: Lady Da Vinci no Shindan (TV seriál)
Soshitsu no Girei (TV seriál)
2015 Kabukimono Keidži (TV seriál)
Kasóken no onna 15 (TV seriál)
REPLAY&DESTROY (TV seriál)
Sairen (TV seriál)
Zannenna Otto (TV seriál)
2014 Džúi-san, džiken desu jo (TV seriál)
Gunši Kanbei (TV seriál)
Kodoku no Gurume 4 (TV seriál)
Silent Poor (TV seriál)
Suteki na Sentaxi (TV seriál)
2013 Mačiiša Jumbo!! (TV seriál)
Otasukeja Džinpači (TV seriál)
Otenki Oneesan (TV seriál)
2012 Deka Kurokawa Suzuki (TV seriál)
Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
Hidamari no ki (TV seriál)
Naniwa šónen tanteidan (TV seriál)
2011 Doctors: saikjó no meii (TV seriál)
Hagane no Onna 2 (TV seriál)
Kasouken no Onna 11 (TV seriál)
Last Money ~Ai no Nedan~ (TV seriál)
Nazotoki wa Dinner no Ato de (TV seriál)
Sakura shinjuu (TV seriál)
Shima shima (TV seriál)
Šidžúkuniči no recipe (TV seriál)
2010 Insaengeun areumdawo (TV seriál)
Keišičó keizoku sósahan (TV seriál)
2009 Ailiseu (TV seriál)
Dandy Daddy? (TV seriál)
Kagero no Tsuji 3 (TV seriál)
Meitantei Asami Micuhiko (TV seriál)
Rescue: Tokubetsu Kōdo Kyūjotai (TV seriál)
2008 Andó Nacu (TV seriál)
Kagero no Tsuji 2 (TV seriál)
Shichinin no onna bengoshi 2 (TV seriál)
Shoni Kyumei (TV seriál)
2007 Hotelier (TV seriál)
Kageró no cudži (TV seriál)
Warui Yatsura (TV seriál)
2006 Atenšon purízu (TV seriál)
2005 Bullyang jooboo (TV seriál)
2004 Yurihwa (TV seriál)
2003 Apgujeong jonggatjip (TV seriál)
Joheun saram (TV seriál)
Olin (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Gyeolhon hapsida (TV seriál)
2001 Džošiana (TV seriál)
Uri jib (TV seriál)
2000 Tenki-yoho no Koibito (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky