foto

Jeannie Carson

  • nar. 23.5.1928 (91 let)
    Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Have I Got a Christmas for You (TV film)
1964 My Fair Lady
1961 Quillow and the Giant (TV film)
Seven Keys
1960 Alice Through the Looking Box (TV film)
1959 A Kiss for Cinderella (TV film)
Berkeley Square (TV film)
1958 Little Women (TV film)
Rockets Galore!
1955 An Alligator Named Daisy
As Long as They're Happy
1954 Best Foot Forward (TV film)
Max Liebman Presents: Spotlight (TV film)
1953 Love from Judy (TV film)
Love in Pawn
1948 Date with a Dream

TV seriály

1962 Zero One (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 Startime (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)
1956 Hey, Jeannie! (TV seriál)
1955 Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
1954 Max Liebman Spectaculars (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Host

TV pořady

1970 The Val Doonican Show (TV pořad)
1964 The Eamonn Andrews Show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)
Showtime (TV pořad)
1957 The Frank Sinatra Show (TV pořad)
The Pat Boone-Chevy Showroom (TV pořad)
1956 The Tennessee Ernie Ford Show (TV pořad)
1954 The George Gobel Show (TV pořad)
The Jimmy Durante Show (TV pořad)
1950 What's My Line? (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace