foto

Peer Martiny

  • nar. 9.12.1958 (60 let)
    Frankfurt nad Mohanem, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Die Sitte - Tod am Teich (TV film)
2017 Cesta (studentský film)
2015 Tatort: Ätzend (TV film)
2014 Posthumous
2013 Bela Kiss: Prologue
2012 Polizeiruf 110 - Bullenklatschen (TV film)
Vášeň
2010 Im Herbst kein Lied
2009 Die Trickser (TV film)
Mužská srdce
Männersache
Romeo und Jutta (TV film)
Salami Aleikum
2008 Die Eisbombe (TV film)
Machan
2007 Frühstück mit einer Unbekannten (TV film)
Partnertausch (TV film)
Windland (TV film)
2005 Doppelter Einsatz - Der Fluch des Feuers (TV film)
Kroky k nápravě světa
2004 Občanská výchova
Stauffenberg (TV film)
2003 Brána k nebesům
Když přijdou Vánoce (TV film)
2002 Holky při tom nepláčou
2001 Planet Alex
2000 Tatort - Trittbrettfahrer (TV film)
Wenn man sich traut (TV film)
1999 Nic než pravdu
Viehjud Levi
1998 Finale, Das (TV film)

TV seriály

2018 Beck is back! (TV seriál)
Der falsche Mandant (S01E09)
2015 Der Tatortreiniger (TV seriál)
Bestattungsvorsorge (S05E01)
2014 Schmidt - Chaos auf Rezept (TV seriál)
Der Tatortreiniger (TV seriál)
Carpe Diem (S03E03)
Angehörige (S02E04)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Klingelingeling (S03E05)
2013 Hotel Adlon (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
2007 Kinder, Kinder (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2006 Post Mortem (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
2000 Anke (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2007 Auf Nummer sicher? (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace