foto

Barrie Ingham

  • nar. 10.2.1932
    Halifax, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 23.1.2015 (82 let)
    Palm Beach Gardens, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Záhada Bermudského trojúhelníku (TV film)
1989 The Tailor of Gloucester (TV film)
1985 Můj příliš hříšný život (TV film)
Secret Weapons (TV film)
1984 Jerk, Too, The (TV film)
P.O.P. (TV film)
1983 Antony and Cleopatra (TV film)
Charley's Aunt (TV film)
Šumivé cyankáli (TV film)
1982 Camelot (TV film)
1973 Šakal
1967 A Challenge for Robin Hood
1965 Dr. Who and the Daleks
Invasion
1961 Fourth Square, The

TV seriály

1994 The George Carlin Show (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1989 Campion (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Dodejte nám čerstvou krev! (S02E18)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Comedy Factory (TV seriál)
Shadow Chasers (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Crazy Like a Fox (TV seriál)
George Washington (TV seriál)
Street Hawk (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Webster (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Bergerac (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1977 The Sunday Drama (TV seriál)
1976 Life and Death of Penelope (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1972 Beyond a Joke (TV seriál)
1971 Hine (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Randall a Hopkirk (TV seriál)
Vendeta za mrtvého muže (E17)
1968 The Caesars (TV seriál)
1967 Mr. Rose (TV seriál)
1966 The Baron (TV seriál)
The Liars (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Blackmail (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
Undermind (TV seriál)
1964 Redcap (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Saki (TV seriál)
Silent Evidence (TV seriál)
Steptoe and Son (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
1961 Looking About (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
1959 The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

2006 World of Robin Hood (TV film) - a.z.
1990 The World of Hammer (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace