foto

Dinsdale Landen

  • nar. 4.9.1932
    Margate, Kent, Anglie, Velká Británie
  • zem. 29.12.2003 (71 let)
    Fakenham, Norfolk, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Případy inspektora Lynleyho: Zrádné vzpomínky (TV film)
1995 The Steal
1991 Some Other Spring (TV film)
1985 Morons from Outer Space
1984 This Office Life (TV film)
1983 Events in a Museum (TV film)
1978 Světová teta Velvet
1975 Učenec (TV film)
1973 Profesionál (TV film)
1972 Mladý Winston
1970 Every Home Should Have One
1969 Letka Moskytů
1966 Rasputin: The Mad Monk
1963 Playback
1962 L'affondamento della Valiant
Operation Snatch
We Joined the Navy
1960 Liga gentlemanů
1956 Last Enemy, The (TV film)

TV seriály

1995 The Buccaneers (TV seriál)
1992 Svět Petra Králíčka a jeho přátel (TV seriál)
1990 S klauny přišly slzy (TV seriál)
1989 Haf! (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1985 Summer Season (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1984 Freud (TV seriál)
1983 Irish R.M., The (TV seriál)
1982 Shakespeare Lives! (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Devenish (TV seriál)
Fathers and Families (TV seriál)
Premiere (TV seriál)
The Sunday Drama (TV seriál)
The New Avengers (TV seriál)
Angels of Death (S02E02)
1976 Plays for Britain (TV seriál)
The Glittering Prizes (TV seriál)
1975 Cilla's Comedy Six (TV seriál)
The Fight Against Slavery (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Rooms (TV seriál)
Seven Faces of Woman (TV seriál)
1973 Black and Blue (TV seriál)
Orson Welles' Great Mysteries (TV seriál)
Second City Firsts (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
The Guardians (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Canterbury Tales (TV seriál)
Fraud Squad (TV seriál)
The Inside Man (TV seriál)
World in Ferment (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Mickey Dunne (TV seriál)
1966 The Spies (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
The Mask of Janus (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Protectors (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Out of This World (TV seriál)
Saki (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Tales of Mystery (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 Probation Officer (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1990 The World of Hammer (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

1965 Call My Bluff (TV pořad)
Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky