foto

Fernando Torres

  • nar. 14.11.1929
    Guaçuí, Espírito Santo, Brazílie
  • zem. 4.9.2008 (78 let)
    Rio de Janeiro, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Dům v písčinách - a.z.
2004 Redentor
1998 Ação Entre Amigos
Misfit Patrol
1997 A Ostra e o Vento
1994 Veja Esta Canção
1985 Polibek pavoučí ženy
1983 Inocência
1978 Tudo Bem
1976 Marilia e Marina
1973 Descarte, O
1972 Spiklenci
1971 Matei Por Amor
1967 Em Busca do Tesouro
Jerry - a grande parada
1966 Engraçadinha Depois dos Trinta
1953 Estrella sin luz

TV seriály

2000 Křehké pouto (TV seriál)
1997 Zazá (TV seriál)
1981 Baila Comigo (TV seriál)
Terras do Sem-Fim (TV seriál)
1970 Simplesmente Maria (TV seriál)
1969 Dez Vidas (TV seriál)
1964 Vitória (TV seriál)
1963 Morta Sem Espelho, A (TV seriál)
1951 Grande Teatro Tupi (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1963 Morta Sem Espelho, A (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky