foto

Hoon Lee

  • nar. 6.5.1973 (46 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Cheongdambosal
2007 1 Beongaeui gijeok

TV seriály

2017 Choikang baedalggun (TV seriál)
2016 Sarangi ohneyo (TV seriál)
2013 Ilmalui soonjung (TV seriál)
2012 21seki gajok (TV seriál)
Meiqwin (TV seriál)
Poolhawooseu take 2 (TV seriál)
2011 Boolgoolui myeoneuri (TV seriál)
2009 Deurim (TV seriál)
2008 Haengbok hamnida (TV seriál)
2007 Nae namjaui yeoja (TV seriál)
아들찾아 삼만리 (TV seriál)
2006 Sarangkwa yamang (TV seriál)
2005 Seip keullobeo (TV seriál)
2003 Hwangui yeoja (TV seriál)
죽도록 사랑해 (TV seriál)
2002 Maksangmakha (TV seriál)
2001 Neibi (TV seriál)
2000 Nappeun chingudeul (TV seriál)
1999 Kwin (TV seriál)
Nalmada haengbokhae (TV seriál)
Wang cho (TV seriál)
1998 Maenbalro ttwieora (TV seriál)
1995 Hotel (TV seriál)
1994 Jonghap byeongwon (TV seriál)
Seoului dal (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Baekjongwoneui pudeuteureok (TV pořad)
2016 Eunmilhage widaehage (TV pořad)
2014 Bijeongsanghoedam (TV pořad)
2013 Na honja sanda (TV pořad)
달빛프린스 (TV pořad)
2011 댄싱 위드 더 스타 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace