foto

Anthony Hardwick

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Army of One
2014 Unstrung (TV film)
2009 Bruno
2007 Pokerový král
2006 Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu
2000 Black People Hate Me and They Hate My Glasses
1999 Freakshow
1998 Whacked

TV seriály

2019 Shameless (TV seriál)
Lost (S09E13)
Los Diablos! (S09E10)
BOOOOOOOOOOOONE! (S09E09)
další epizody (4)
2018 Hráči (TV seriál)
There's No Place Like Home, Baby (S04E09)
The Devil You Know (S04E08)
The Kids are Aight (S04E07)
další epizody (8)
Shameless (TV seriál)
You'll Know the Bottom When You Hit It (S09E12)
Down Like The Titanic (S09E07)
Face It, You're Gorgeous (S09E06)
další epizody (8)
2017 Shooter (TV seriál)
That'll Be the Day (S02E08)
Someplace Like Bolivia (S02E07)
Across the Rio Grande (S02E06)
další epizody (8)
Hráči (TV seriál)
Yay Area (S03E10)
Crackback (S03E09)
Alley-Oops (S03E08)
další epizody (10)
2016 Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Třicet let vědeckého výzkumu v hajzlu (S02E18)
Izolace (S02E17)
Falling Slowly (S02E16)
další epizody (8)
2015 Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Tichá noc (S02E10)
Vánoční překvapení (S02E09)
Zabýčení (S02E08)
další epizody (10)
The Comedians (TV seriál)
2014 Black-ish (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2013 Twisted (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Dokonalé vraždy (S04E12)
2012 Hodinový manžel (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Co tě nezabije (S03E01)
2011 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Dědictví krve (S02E07)
Rebel s příčinou (S02E06)
Ten hráč za nic nemůže (S02E05)
další epizody (7)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Absolutní oběť (S01E10)
Kostlivec v mrazáku (S01E08)
Závod o smrt (S01E07)
další epizody (8)
2009 Důležité věci s Demetrim Martinem (TV seriál)
Trust Me (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Bezpečnostní opatření (S06E09)
Komikův konec (S06E07)
Murphyho lež (S06E06)
další epizody (4)
2008 State of the Union (TV seriál)
Welcome to the Captain (TV seriál)
2007 Vincentův svět (TV seriál)
Potíže se sněhem (S04E10)
Mladí a sjetí (S04E09)
Nezávazný sex (S04E07)
další epizody (6)

Dokumentární

2016 The 6th Beatle
2008 Proboha!
2001 Fashion Victim: The Killing of Gianni Versace (TV film)
Say It Loud: A Celebration of Black Music in America (TV seriál)
1999 Black Sabbath: The Last Supper (koncert)
Shadow Boxers
1998 Frat House

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2015 The Comedians (TV seriál)

Producentská filmografie

Dokumentární

2016 The 6th Beatle

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace