foto

Anthony Hardwick

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Ghosted
2016 Army of One
2014 Unstrung (TV film)
2009 Bruno
2007 Pokerový král
2006 Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu
2000 Black People Hate Me and They Hate My Glasses
1999 Freakshow
1998 Whacked

TV seriály

2020 Shameless (TV seriál)
Now Leaving Illinois (S10E10)
2019 Shameless (TV seriál)
Citizen Carl (S10E07)
Adios Gringos (S10E06)
Which America? (S10E03)
další epizody (10)
2018 Hráči (TV seriál)
There's No Place Like Home, Baby (S04E09)
The Devil You Know (S04E08)
The Kids are Aight (S04E07)
další epizody (8)
Shameless (TV seriál)
Down Like The Titanic (S09E07)
Face It, You're Gorgeous (S09E06)
Black-Haired Ginger (S09E05)
další epizody (7)
2017 Shooter (TV seriál)
That'll Be the Day (S02E08)
Someplace Like Bolivia (S02E07)
Across the Rio Grande (S02E06)
další epizody (8)
Hráči (TV seriál)
Yay Area (S03E10)
Crackback (S03E09)
Alley-Oops (S03E08)
další epizody (10)
2016 Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Třicet let vědeckého výzkumu v hajzlu (S02E18)
Izolace (S02E17)
Falling Slowly (S02E16)
další epizody (8)
2015 Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Tichá noc (S02E10)
Vánoční překvapení (S02E09)
Zabýčení (S02E08)
další epizody (10)
The Comedians (TV seriál)
2014 Black-ish (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Budu ti scházet, až budu pryč (S04E16)
Jak myslíš, tak jíš (S04E15)
Klaunův pláč (S04E13)
2013 Twisted (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Dokonalé vraždy (S04E12)
Chladný jako led (S04E08)
Někdo se dívá (S04E06)
další epizody (6)
2012 Hodinový manžel (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Životní dramata (S03E15)
Virtuální láska (S03E13)
Společné zadostiučinění (S03E11)
další epizody (8)
2011 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Vražedný požár (S02E15)
Nepřestávej tančit (S02E14)
Ne moc sladkých sedmnáct (S02E13)
další epizody (14)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Absolutní oběť (S01E10)
Kostlivec v mrazáku (S01E08)
Závod o smrt (S01E07)
další epizody (8)
2009 Důležité věci s Demetrim Martinem (TV seriál)
Trust Me (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Bezpečnostní opatření (S06E09)
Komikův konec (S06E07)
Murphyho lež (S06E06)
další epizody (4)
2008 State of the Union (TV seriál)
Welcome to the Captain (TV seriál)
2007 Vincentův svět (TV seriál)
Potíže se sněhem (S04E10)
Mladí a sjetí (S04E09)
Nezávazný sex (S04E07)
další epizody (6)

Dokumentární

2016 The 6th Beatle
2008 Proboha!
2001 Fashion Victim: The Killing of Gianni Versace (TV film)
Say It Loud: A Celebration of Black Music in America (TV seriál)
1999 Black Sabbath: The Last Supper (koncert)
Shadow Boxers
Shadow Boxers
1998 Frat House

Režijní filmografie

TV seriály

2020 Shameless (TV seriál)
O Captain, My Captain (S10E09)
2013 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Rychlé stroje (S04E10)

Herecká filmografie

TV seriály

2015 The Comedians (TV seriál)

Producentská filmografie

Dokumentární

2016 The 6th Beatle

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky