foto

Lynn Dalby

  • nar. 17.2.1947 (72 let)
    Harrogate, Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Pirates Island (TV film)
1975 Legend of the Werewolf

TV seriály

2001 Always Greener (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1980 Únik (TV seriál)
1978 Return of the Saint (TV seriál)
1977 1990 (TV seriál)
Chalk and Cheese (TV seriál)
1973 Bowler (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
1970 Big Brother (TV seriál)
Husbands and Lovers (TV seriál)
1969 Doktor v domě (TV seriál)
Gnomes of Dulwich, The (TV seriál)
On the Buses (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Gold Robbers (TV seriál)
1968 For Amusement Only (TV seriál)
Never a Cross Word (TV seriál)
The Ugliest Girl in Town (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace