foto

Ricky Groves

  • nar. 23.4.1968 (51 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 EastEnders: Christmas Party (TV film)

TV seriály

2016 Going Forward (TV seriál)
2012 Crime Stories (TV seriál)
2010 Pointless Celebrities (TV seriál)
2001 Life as We Know It (TV seriál)
2000 Burnside (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

1998 EastEnders Revealed (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Drtivá porážka (TV pořad)
2007 Britain's Got More Talent (TV pořad)
The Graham Norton Show (TV pořad)
2004 Strictly Come Dancing (TV pořad)
Strictly Come Dancing: It Takes Two (TV pořad)
2003 Comic Relief 2003: The Big Hair Do (TV pořad)
2002 Heikoin lenkki (TV pořad)
1998 Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace