foto

Diana Hoddinott

  • nar. 1945
    Somerset, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Byron (TV film)
2002 Stahující se mračna (TV film)
2000 Muž, který plakal

TV seriály

1998 Supply & Demand (TV seriál)
1994 Wycliffe (TV seriál)
1990 Upper Hand, The (TV seriál)
1988 Jistě, pane premiére (TV seriál)
Školská reforma (S02E07)
Patron umění (S02E06)
Všechnu moc lidu (S02E05)
1987 Jistě, pane premiére (TV seriál)
Diplomatický incident (S02E03)
1986 Bluebell (TV seriál)
Jistě, pane premiére (TV seriál)
Jeden z nás? (S01E08)
Biskupské šachy (S01E07)
Skuteční partneři (S01E05)
další epizody (4)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Jistě, pane ministře (TV seriál)
Partajní hrátky (S03E08)
1982 Jistě, pane ministře (TV seriál)
Kazatel v lihu (S03E06)
Morální rozměr (S03E04)
Rovnoprávnost (S03E01)
1981 Jistě, pane ministře (TV seriál)
Ďábelské nástrahy (S02E05)
Černá listina (S02E03)
1980 Jistě, pane ministře (TV seriál)
Právo na informace (S01E06)
Konečné rozhodnutí (S01E04)
Úsporný program (S01E03)
další epizody (4)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Suspense (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2003 Comedy Connections (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace