foto

Jeffrey Holland

  • nar. 17.7.1946 (73 let)
    Walsall, Staffordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Jindřich V. (TV film)
1978 Jak se vám líbí (TV film)
1977 Are You Being Served?

TV seriály

2010 Pointless Celebrities (TV seriál)
1995 Oh, Doctor Beeching! (TV seriál)
1988 You Rang, M'Lord? (TV seriál)
1987 Les Dennis Laughter Show, The (TV seriál)
1984 Spitting Image (TV seriál)
1981 Kenny Everett Television Show, The (TV seriál)
1980 Hi-de-hi! (TV seriál)
1978 Mayor of Casterbridge, The (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
1974 It Ain't Half Hot Mum (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

2003 Comedy Connections (TV seriál)
1967 Omnibus (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
2004 The Paul O'Grady Show (TV pořad)
2003 Eggheads (TV pořad)
1991 Noel's House Party (TV pořad)
1988 Comic Relief (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace