foto

Rory Jennings

  • nar. 20.7.1983 (37 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Cass
Shifty
2006 The Good Housekeeping Guide (TV film)
1999 Kouzelná zahrada
1998 Diana: Hold princezně, která patřila všem (TV film)
1995 Milostné pletky
1994 Frankenstein
Otčina (TV film)

TV seriály

2014 Glue (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2005 All About George (TV seriál)
Brief Encounters (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
2000 Randall a Hopkirk (TV seriál)
Urban Gothic (TV seriál)
1994 Fast Show, The (TV seriál)
1993 Magic Grandad (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky