foto

Deena Payne

  • nar. 29.8.1954 (64 let)
    Orpington, Kent, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2012 Crime Stories (TV seriál)
2011 Pointless Celebrities (TV seriál)
1987 Tales of Sherwood Forest (TV seriál)
1977 Rock Follies of '77 (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Dokumentární

2003 Greasemania (TV film)

Host

TV pořady

2010 Daybreak (TV pořad)
2007 Xposé (TV pořad)
2004 The Paul O'Grady Show (TV pořad)
2001 TV Burp (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1990 Stars In Their Eyes (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace