foto

Hyeon-woo Ji

  • nar. 29.11.1984 (34 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Salinsoseol
2011 Mr. aidol
2010 Juyuso seubgyuksageun 2
2006 Oldeumiseu daieori
Saranghanikka, gwaenchanha
2004 Hoteru bînasu

TV seriály

2019 Seulpool Ddae Saranghanda (TV seriál)
2018 Sasaenggyeoldan romaenseu (TV seriál)
2017 Dodooknom, dodooknim (TV seriál)
2016 Wontideu (TV seriál)
2015 Aenggeurimam (TV seriál)
Songgot (TV seriál)
2014 Teuroteuui yeonin (TV seriál)
2012 Inhyeonwanghooui namja (TV seriál)
2011 Chunbunui ipmatchoom (TV seriál)
2010 Bujaeui tansaeng (TV seriál)
2009 Cheonhamoojeok ipyeonggang (TV seriál)
2007 Meri daegoo kongbangjeon (TV seriál)
2006 Obeo deo reinbou (TV seriál)
2005 Hwang geum sagwa (TV seriál)
2004 올드미스 다이어리 (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Cheongchun bulpae (TV pořad) - mod.
유희열의 스케치북 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace