foto

Luke Gell

  • nar. 20.1.1987 (33 let)
    Nottingham, Nottinghamshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Křižák v džínách
2004 In Denial of Murder (TV film)

TV seriály

2014 Trying Again (TV seriál)
2013 Wright Way, The (TV seriál)
2012 Citizen Khan (TV seriál)
2003 Dangerville (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Polterguests (TV seriál)
1995 Barbara (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Spacehopper (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky