foto

Carol Leader

  • nar. 10.11.1951 (68 let)
    Colchester, Essex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 First and Last (TV film)

TV seriály

1994 The Knock (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Late Starter (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1980 Sounding Brass (TV seriál)
1979 Flambards (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Sally Ann (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
Thundercloud (TV seriál)
1977 Young at Heart (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1964 Play School (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky