foto

Mohamed Issa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Contra
2020 Nicht tot zu kriegen (TV film)
2019 Mein Freund, das Ekel (TV film)
2018 Wir lieben das Leben (TV film)
2017 Dcera cizinka
2014 Das Ende der Geduld

TV seriály

2020 Místo činu (TV seriál)
Leonessa (S51E09)
2019 My jsme Vlna (TV seriál)
2018 Berlínští psi (TV seriál)
2017 Místo činu (TV seriál)
Am Ende geht man nackt (S48E13)
1985 Lindenstraße (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky