foto

Seong-hoon Kim

  • nar. 20.2.1971 (49 let)
    Kangnung, provincie Kangwon, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Pirab
2016 Teoneol
2014 Až na doraz
2006 Aejeonggyeolpibi du namjaege michineun yeonghyang

TV seriály

2020 Království zombie (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2019 Království zombie (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky