foto

Gabi Herz

  • nar. 26.2.1964 (56 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tatort - Leonessa (TV film)
2016 Smyčka
2015 Doppelter Einsatz - Wunder auf Bestellung (TV film)
2011 Frontalwatte (studentský film)
Útěk na Západ (TV film)
2004 Láska je lék (TV film)
Zwei Männer und ein Baby (TV film)
2001 Polizeiruf 110 - Angst (TV film)
2000 Das Herz des Priesters (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Smrt poldy (TV film)
1998 S tebou nebo bez tebe (TV film)
1997 Dazlak
Hodina rozhodnutí (TV film)
1996 Kinder ohne Gnade (TV film)
1993 Die 1003. Nacht (TV film)
1992 Nie wieder schlafen
1990 Unter Freunden
1989 Kuss Isabelle (studentský film)
Salz für das Leben
1988 Felix
1986 Seven Women, Seven Sins

TV seriály

2015 SOKO Wismar (TV seriál)
Die Spur der Nachtigall (S12E16)
2010 SOKO Wismar (TV seriál)
Die Prophezeiung (S08E07)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Geisterhaus (S10E10)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2001 Die Anstalt - Zurück ins Leben (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Spätfolgen (S04E19)
1999 CityExpress (TV seriál)
Trojice pro život (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Freunde wie wir (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1993 Happy Holiday (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky