foto

Lenny

  • nar. 25.9.1994 (25 let)
    Praha, Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2018 Hudební ceny Žebřík (koncert)
2017 Český mejdan s Impulsem 2017 (koncert)

Hudební videoklipy

2018 Lenny - Enemy (hudební videoklip)
2017 Marpo feat. Lenny - Kruh (hudební videoklip)
2016 Lenny: Hell.o (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2019 Doupě Mekyho Žbirky (TV pořad)
2018 Ceny Anděl 2017 (TV pořad)
2017 Apollo 2016 (TV pořad)
Ceny Anděl 2016 (TV pořad)
Mattoni Koktejl Festival 2017 (TV pořad)
Ocenění E.ON Energy Globe (TV pořad)
Světlo pro Světlušku 2017 (TV pořad)
2015 Kombo (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
2005 Víkend (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
1998 Sama doma (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky