foto

Pamela Ribon

  • nar. 4.4.1975 (45 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Raubíř Ralf a internet
Standby
2017 Šmoulové: Zapomenutá vesnice
2016 Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa

TV seriály

2009 Samantha Who? (TV seriál)
The Dog (S02E11)
2008 Samantha Who? (TV seriál)
Help! (S02E05)
2007 Samantha Who? (TV seriál)
The Hypnotherapist (S01E06)
2005 Hot Properties (TV seriál)
Menciův svět (TV seriál)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2018 Standby

Producentská filmografie

TV seriály

2005 Menciův svět (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky