foto

Kevin Phipps

  • nar. 1.9.1960 (59 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Ibiza
2016 Les sebevrahů
2012 Resident Evil: Odveta
2011 Ghost Rider 2
2010 Louskáček ve 3D
2007 Krev jako čokoláda

TV seriály

2019 Černé zrcadlo (TV seriál)
Rachel, Jack a Ashley Too (S05E03)
2017 Američtí bohové (TV seriál)
Come to Jesus (S01E08)
A Prayer for Mad Sweeney (S01E07)

Hudební videoklipy

2019 Ashley O - On a Roll (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky