foto

Sang-ah Lee

  • nar. 14.2.1972 (48 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Seutabag'seu dabang
2014 Seupideu
2011 Sunny
2006 Cheonhajangsa Madonna
1992 Geoleoseo haneulgaji

TV seriály

2017 Jeonsaenge wensudeul (TV seriál)
2016 Eonjena bomnal (TV seriál)
Nae sawieui yeoja (TV seriál)
Susagwan aelliseu sijeun 2 (TV seriál)
2015 Shoopeodaedi Yul (TV seriál)
2013 Eommaui seom (TV seriál)
2008 Sungyeolhan dangsin (TV seriál)
2002 Onammae (TV seriál)
2001 Dongseoneun johgessne (TV seriál)
Geuraedo saranghae (TV seriál)
1997 Wanbyeokhan namjaleul mannaneun bangbeop (TV seriál)
Yeoja (TV seriál)
1995 Dasi mannal ttae kkaji (TV seriál)
1994 Majimak seungboo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky