foto

Rosmarie Kirstein

  • nar. 25.2.1940
    Berlín, Německá říše
  • zem. 8.1.1984 (43 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Scheidung auf musikalisch (TV film)
1964 Das ozeanische Fest (TV film)
Die Diamantenhölle am Mekong
1963 Glück zu kleinen Preisen (TV film)
1961 Lebensborn
1960 Gauner und der liebe Gott, Der
1959 12 Mädchen und 1 Mann
Mann im Manne, Der (TV film)

TV seriály

1973 Frühbesprechung (TV seriál)
Joseph Balsamo (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Die Lederstrumpferzählungen (TV seriál)
Gestern gelesen (TV seriál)
1964 Gewagtes Spiel (TV seriál)
1960 Die Hesselbachs (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace