foto

Abdi Gouhad

  • nar. Britské Somálsko
  • zem. 2014
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Welcome Home

TV seriály

2012 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2011 Vláda (TV seriál)
Co ztratíš uvnitř, získej navenek – druhá část (S02E08)
Co ztratíš uvnitř, získej navenek – první část (S02E07)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace