foto

Hiroši Kurosaki

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Taijó no ko (TV film)
2011 Second Virgin
2009 Gekidžóban Hi no sakana
2008 Bóši

TV seriály

2021 Seiten o cuke (TV seriál)
2017 Hijokko (TV seriál)
2016 Nigeru onna (TV seriál)
2014 Sayonara Watashi (TV seriál)
2013 Meido in Japan (TV seriál)
2012 Džikken keidži Totori (TV seriál)
2010 Sekando bajin (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2020 Taijó no ko (TV film) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky