foto

Pedro Weber 'Chatanuga'

  • nar. 27.11.1933
    Ciudad Guzman, Jalisco, Mexiko
  • zem. 22.3.2016 (82 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 En el último trago
2008 Morenita, el escándalo
2007 Jediná dlouhá noc
1998 Luces de la noche
1993 Dos hermanos buena onda
Yo hice a Roque III
1992 No jálen! que descobijan
1991 Mujer de cabaret
1990 Chica del alacrán de oro, La
Día de los Albañiles IV, El
1989 Pájaro con suelas, El
Vampiro teporocho, El
1988 Albureros, Los
Día de muertos
Gran relajo mexicano, El
Mi fantasma y yo
Pancho el Sancho
1987 El Chile no se raja
El diablo, el santo y el tonto
Escápate conmigo
Mas buenas que el pan
Relampago
Trágico terremoto en México
Yo el ejecutor
1986 Cafre, El
Macho en la cárcel de mujeres, Un
Yako, cazador de malditos
1985 El mofles y los mecánicos
El rey de la vecindad
Tierra prometida, La
1984 El sinvergüenza
Emanuelo
Glorias del gran Púas, Las
Mexicano feo, El
Pedro Navaja
Piernas cruzadas
Siempre en domingo
1983 Chile picante
Esta y l'otra con un solo boleto
Las fabulosas del Reventón 2
Las perfumadas
Modelos de desnudos, Las
Preparatoria
1982 Al cabo qué ni quería
Computadoras, Las
El rey de los caminos
La pulquería 2
Una gallina muy ponedora
1981 D.F./Distrito Federal
El mil usos
La pulquería
Las siete cucas
Pachanga, La
Sexo sentido, El
1980 El apenitas
Los mantenidos
Perro callejero
Picardia mexicana - numero dos
Sexo contra sexo
Siete vidas, El
Tentadoras, Las
1979 Los hombres no deben llorar
¿A que le tiras cuando sueñas... Mexicano?
1978 Noches de cabaret
Son tus perjúmenes mujer
1977 Picardia mexicana
1976 El guía de las turistas
1973 El diablo en persona
1967 Nuestros buenos vecinos de Yucatán
1965 El zurdo
Temerario, El
1964 Dos caballeros de espada
La duquesa diabólica

TV seriály

2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2009 Adictos (TV seriál)
2008 Mañana es para siempre (TV seriál)
2007 Destilando amor (TV seriál)
2004 Rebelde (TV seriál)
2001 Aventuras en el tiempo (TV seriál)
Cómplices al rescate (TV seriál)
Navidad sin fin (TV seriál)
2000 Locura de amor (TV seriál)
1998 Právo na lásku (TV seriál)
¿Qué nos pasa? (TV seriál)
1996 Canción de amor (TV seriál)
1991 Alcanzar una estrella II (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace