foto

Šóhei Hino

  • nar. 30.5.1949 (69 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Alley Cat
Arî kyatto
Kúkai
2016 Kao (TV film)
2015 Ano hi mita hana no namae o bokutači wa mada širanai. (TV film)
2014 Last Love
Soko nomi nite hikari kagajaku
2012 Emperor
2010 Hana to hebi 3
2009 Ankokugai no teió: Kapone to jobareta otoko – Kankecuhen
Kurobe no taijó (TV film)
Onnagoroši abura no džigoku
Taxi Driver no Suiri Nisshi 25 (TV film)
2008 Ankokugai no teió: Kapone to jobareta otoko
Yagyu Ichizoku no Inbo (TV film)
2004 Friends
2003 Roppongi renkin no teió: Capone
Time Limit (TV film)
2002 Aiki
Hanzai kóšónin Juriko 2: Minakami onsen takekomori džiken (TV film)
2001 Hanzai kóšónin Juriko (TV film)
1999 Hissacu! Šamisen'ja júdži
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 33 (TV film)
Soví hrad
Taxi Driver no Suiri Nisshi 11 (TV film)
Zankjó
1998 Gokudo zangeroku
1997 Koi gokudo
Seto'uči moonlight serenade
1996 Gokudó no onnatači: Kiken na kake
Marī no emono
1994 Čúšingura gaiden jocuja kaidan
1991 Fukuzawa Jukiči
Gokudó sensó: Butóha
Madži!
1990 Gekidó no 1750 hi
1986 Kokushi muso
Samuraj Gonza
1984 Choshichiro's Edo Diaries: The Yagyu Conspiracy (TV film)
Hissacu!
1982 Seišun no mon: Džiricu hen
1981 Eidžanaika
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 1 (TV film)
1980 Gendži monogatari (TV film)
1979 Moje úloha je pomsta
Tenši o júwaku
Válka samurajů
1977 Kuroki Taro no ai to bôken
1974 Oreno chi wa tanin no chi
1966 Izuko e

TV seriály

2018 Anone (TV seriál)
2016 Džúhan šuttai! (TV seriál)
Kami no šita o mocu otoko (TV seriál)
2015 Kabukimono Keidži (TV seriál)
2014 55 Sai Kara No Hello Life (TV seriál)
2013 Meoto Zenzai (TV seriál)
2009 Xmas no Kiseki (TV seriál)
2008 Kurama tengu (TV seriál)
2007 Hasshu Mawari Kuwayama Jube (TV seriál)
2006 Imo Tako Nankin (TV seriál)
2005 Nemuri Kyoshiro (TV seriál)
Nemuri Kyoshiro ~ Burari Hika (TV seriál)
Onna no ičidaiki (TV seriál)
Ooku -Hana no Ran- (TV seriál)
2003 Anata no tonari ni dare ka iru (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Kaidan hyaku monogatari (TV seriál)
1998 Kagemuša Tokugawa Iejasu (TV seriál)
1995 Tojotomi Hidejoši tenka o toru! (TV seriál)
1990 Kamija Gendžiró torimono hikae (TV seriál)
Takeda Šingen (TV seriál)
1989 Onihei hankačó (TV seriál)
1986 Bjakkotai (TV seriál)
1983 Čóšičiró Edo Nikki (TV seriál)
1982 Yokohama monogatari (TV seriál)
1980 Hattori Hanzó: Kage no gundan (TV seriál)
1978 Tobe! Hissacu ura goroši (TV seriál)
1977 Seišun no mon: Dainibu, Džiricuhen (TV seriál)
1975 Hagure Keiji (TV seriál)
Nagasaki Hankacho (TV seriál)
1974 Zatóiči monogatari (TV seriál)
1973 Kunitori Monogatari (TV seriál)
1971 Ore wa otoko da! (TV seriál)
1970 Óedo sósamó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace