foto

Steven Tyler

  • nar. 26.3.1948 (72 let)
    Yonkers, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Happy Birthday!
2013 Království lesních strážců
2012 Epic School Battle
2005 Buď v klidu
2004 Goodnight, Joseph Parker
Polární expres
1999 Clubland
Rockin' Roller Coaster
1993 Waynův svět 2

TV seriály

2006 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Čí je to vina (S04E02)
2005 Stacked (TV seriál)
Super zvířátka (TV seriál)
2001 Lizzie McGuire (TV seriál)
1991 Simpsonovi (TV seriál)
U ohnivého Vočka (S03E10)

Dokumentární

2019 Art Officially Favored
2018 ReMastered: Kdo zabil Jam Master Jaye? (TV film) - a.z.
Steven Tyler: Out on a Limb
To nejlepší z 80. let (TV seriál)
2017 Clive Davis: The Soundtrack of Our Lives
Rumble: The Indians Who Rocked The World
2016 Ahoj světe! (TV seriál)
2015 Better Than the Original: The Joy of the Cover Version (TV film) - a.z.
Jennifer Lopez: Dance Again
Rammstein in Amerika (koncert)
Taylor Swift: The 1989 World Tour Live (koncert)
2013 80. léta: Dekáda inspirace (TV seriál)
Aerosmith: Rock for the Rising Sun (koncert)
Ke$ha: Můj bláznivý krásný život (TV seriál)
2010 Last Play at Shea, The
2009 Chris Botti in Boston (koncert)
Rock and Roll Hall of Fame Live: Sweet Emotion (koncert)
2007 Neuvěřitelné lidské tělo (TV film)
2005 All We Are Saying (TV film)
Be Cool, Very Cool
2004 Aerosmith: You Gotta Move (koncert)
2003 50 Sexiest Video Moments (TV film)
2002 Making of Bret Michaels, The
2000 100 Greatest Artists of Hard Rock (TV seriál)
My Generation
The Target Shoots First
1999 Saturday Night Live 25 (TV film)
1998 I Don't Wanna Miss a Thing (koncert)
1996 Walk This Way
1995 The History of Rock 'N' Roll, Vol. 5 (TV film)
The History of Rock 'N' Roll, Vol. 8 (TV film)
VH1 Legends (TV seriál)
Woodstock '94
1993 Seven Deadly Sins: An MTV News Special Report (TV film)
1991 Hard 'N Heavy Volume 10
1990 Hard 'N Heavy Volume 8
Metalhead Video Magazine Volume 2
1989 Decade (TV film)
Unplugged (TV seriál)
1988 The Decline of Western Civilization Part II: The Metal Years

Hudební videoklipy

2012 Aerosmith - Legendary Child (hudební videoklip)
2003 Stone Temple Pilots: Thank You (hudební videoklip)
2001 Aerosmith - Fly Away From Here (hudební videoklip)
1998 Aerosmith - I Don't Want to Miss a Thing (hudební videoklip)
1997 Aerosmith - Falling In Love (Is Hard On The Knees) (hudební videoklip)
Aerosmith - Hole in My Soul (hudební videoklip)
1994 Aerosmith - Blind Man (hudební videoklip)
Aerosmith - Crazy (hudební videoklip)
Aerosmith: Big Ones You Can Look at (hudební videoklip)
1989 Aerosmith - Love In An Elevator (hudební videoklip)

Koncert

2015 Imagine John Lennon 75th Birthday Concert (koncert)

Skladatelská filmografie

Dokumentární

2013 Aerosmith: Rock for the Rising Sun (koncert)

Hudební videoklipy

2018 Janelle Monáe - PYNK (hudební videoklip)
2012 Aerosmith - Legendary Child (hudební videoklip)
1997 Aerosmith - Hole in My Soul (hudební videoklip)
1994 Aerosmith - Blind Man (hudební videoklip)
1989 Aerosmith - Love In An Elevator (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2020 Grammy Awards 2020 (TV pořad)
2018 2018 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 48th Annual CMA Awards (TV pořad)
Grammy Awards 2014 (TV pořad)
2013 Nickelodeon Kids' Choice Awards 2013 (TV pořad)
2012 2012 MTV Movie Awards (TV pořad)
FOX 25th Anniversary Special (TV pořad)
2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)
Jonathan Ross Show, The (TV pořad)
2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
2009 Dr. Oz Show, The (TV pořad)
Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
Top of the Pops (TV pořad)
2008 2008 American Music Awards (TV pořad)
2007 The BRIT Awards 2007 (TV pořad)
Xposé (TV pořad)
2005 Howard Stern on Demand (TV pořad)
Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
Saturday Night Live: The Best of David Spade (TV pořad)
2004 101 Most Unforgettable SNL Moments (TV pořad)
Super Bowl's Greatest Commercials (TV pořad)
2003 Elvis Lives (TV pořad)
Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 American Idol (TV pořad)
MTV Icon: Aerosmith (TV pořad)
Písně bez hranic (TV pořad)
Top Gear 2010 (TV pořad)
2001 The Teen Choice Awards 2001 (TV pořad)
2000 MTV Video Music Awards 2000 (TV pořad)
1999 ABC 2000: The Millennium (TV pořad)
MTV Video Music Awards 1999 (TV pořad)
The Teen Choice Awards 1999 (TV pořad)
Vyhlášení cen Oscar '99 (TV pořad)
1996 The O'Reilly Factor (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1993 1993 MTV Video Music Awards (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Saturday Night Live (TV pořad)
1973 Fantástico (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)