foto

Bernard Kouchner

  • nar. 1.11.1939 (79 let)
    Avignon,Vaucluse, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Vos Français de coeur (TV film)
1970 Poslední skok

Dokumentární

2016 Yves Montand, l'ombre au tableau (TV film)
2009 Afghanistan, sur la piste des dollars (TV film)
2007 Empreintes (TV seriál)
2006 Kigali, des images contre un massacre
2001 Ombre et lumière (TV seriál)
1994 Veillées d'armes

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 Les deux virus (TV film)
1987 Opération Ypsilon (TV film)
1983 Dans la citadelle (TV film)

TV seriály

1988 Lékaři lidí (TV seriál)
1985 Policejní komisařství (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 C à vous (TV pořad)
2008 Starko! (TV pořad)
2006 Chez F.O.G. (TV pořad)
On n'est pas couché (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2003 20h10 pétantes (TV pořad)
2001 Culture et dépendances (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1992 Le cercle de minuit (TV pořad)
1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)
1981 20 heures le journal (TV pořad)
7 sur 7 (TV pořad)
1975 Le journal de 20 heures (TV pořad)
1971 A-Studio (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace