foto

Maïa Simon

  • nar. 10.11.1939
    Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Francie
  • zem. 19.9.2007 (67 let)
    Curych, Zürich, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Svědci
1992 Jo et Milou (TV film)
1983 Dans la citadelle (TV film)
1981 Jedni a druzí
1980 Les liaisons dangereuses (TV film)
1979 Belle vie, La (TV film)
Nuit de l'été, La (TV film)
1978 Histoires de voyous: Dormez pigeons! (TV film)
Lundi la fête (TV film)
1977 Záletník 2
1976 Peut-être en automne (TV film)
1975 La nuit des cent millions (TV film)
1974 Contrecoups (TV film)
Soirée Courteline (TV film)
1965 Mademoiselle de la Ferté (TV film)
1963 Madame Sans Gêne (TV film)
1962 Célibataires, Les (TV film)

TV seriály

2000 Un flic nommé Lecoeur (TV seriál)
1992 La guerre des privés (TV seriál)
1985 Clémence Aletti (TV seriál)
Crime de Mathilde, Le (TV seriál)
1979 Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
1978 Jan Kryštof (TV seriál)
Un ours pas comme les autres (TV seriál)
1977 Brigade des mineurs (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1973 Amour du métier, L' (TV seriál)
1972 Boussardel, Les (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
1967 Les habits noirs (TV seriál)
1963 Thierry la Fronde (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky