foto

Rima Te Wiata

  • nar. 1963

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Breaker Upperers
2016 Hon na pačlověky
2014 Domácí vězení
2012 Tatau
2005 50 Ways of Saying Fabulous
1998 Via Satellite
1997 H.M.S. Pinafore (TV film)
1994 Kevin Rampenbacker and the Electric Kettle
1992 Alex
1988 Send a Gorilla

TV seriály

2019 Kiri and Lou (TV seriál)
2016 The Barefoot Bandits (TV seriál)
1993 Full Frontal (TV seriál)
1992 More Issues (TV seriál)
Shortland Street (TV seriál)
1991 Issues (TV seriál)
1990 1990: The Issues (TV seriál)
1989 Shark in the Park (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace