foto

Lilja Guðrún Þorvaldsdóttir

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Skeljar
2013 XL
2011 Naše vlastní Oslo
Rokland
2010 Chvění
Říše léta
2009 Zadaní
2007 Rodiče
2006 Děti
Vychladlá stopa
2005 Strákarnir okkar
1998 Dansinn
1994 Zámek v oblacích
1990 Áramótaskaup 1990 (TV film)

TV seriály

2018 Flateyjargátan (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2015 Případ (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
2009 Fangavaktin (TV seriál)
2008 Mannaveiðar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky