foto

Charles Keating

  • nar. 22.10.1941
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 8.8.2014 (72 let)
    Weston, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Deuce Bigalow: Evropský gigolo
1999 Aféra Thomase Crowna
Harlem Aria
1992 Osobní strážce
1990 Čas probuzení
1984 Talent pro vraždu (TV film)
1983 Funny Money
Rocking Horse Winner, The
1979 Charlie Muffin (TV film)
1978 Král Richard II. (TV film)
Thank You Comrades (TV film)
1975 Dream of Living, A (TV film)

TV seriály

2000 Xena (TV seriál)
Bohabojné dítě (S05E12)
1999 Providence (TV seriál)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Síla ženského sexu (S01E05)
1997 Port Charles (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
1992 Going to Extremes (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Everybody's in Show Biz (S03E23)
1986 Fresno (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1981 Návrat na Brideshead (TV seriál)
A Twitch Upon the Thread (E10)
Orphans of the Storm (E09)
The Unseen Hook (E07)
další epizody (6)
1980 Cribb (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Do You Remember? (TV seriál)
Edward & Mrs. Simpson (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Tak byl dobyt Everest (S01E08)
1977 Supernatural (TV seriál)
1976 Life and Death of Penelope (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace