foto

Willoughby Goddard

  • nar. 4.7.1926
    Bicester, Oxfordshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 11.4.2008 (81 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 God's Outlaw
1985 Pyramida hrůzy
1979 Quincy's Quest
1978 Daphne Laureola (TV film)
1977 Joseph Andrews
Žvahlav
1973 Sir Gawain a Zelený rytíř
1972 Canterburské povídky
1970 Juggler of Notre Dame, The
1969 Laughter in the Dark
1968 Útok lehké kavalerie
1966 Nesprávná truhla
1962 Carry On Cruising
Fate Takes a Hand
1961 Double Bunk
Golden Rabbit, The
Long Shadow, The
The Secret Partner
1960 Inn for Trouble
The Millionairess
1959 In the Wake of a Stranger
1958 Heart of a Child
1956 Green Man, The
Touch of the Sun, A
1955 Take It Away (TV film)
1950 Bait

TV seriály

1987 Porterhouse Blue (TV seriál)
1986 First Among Equals (TV seriál)
Silverův návrat na ostrov pokladů (TV seriál)
1984 Poslední dny Pompejí (TV seriál)
The Secret Servant (TV seriál)
1983 Černá zmije (TV seriál)
Vous královny španělské (S01E04)
1980 The Good Companions (TV seriál)
1979 Žádné zprávy v devět (TV seriál)
1978 Famous Five, The (TV seriál)
1976 Ghosts of Motley Hall, The (TV seriál)
Space: 1999 (TV seriál)
The Taybor (S02E10)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Orson Welles' Great Mysteries (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Love and Mr Lewisham (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 Ace of Wands (TV seriál)
Smith (TV seriál)
1969 The Main Chance (TV seriál)
The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
1968 Nearest and Dearest (TV seriál)
1966 Conflict (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
Pardon the Expression (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
World of Wooster, The (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1962 Richard the Lionheart (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
The Rag Trade (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
Man From Interpol (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
1959 Bleak House (TV seriál)
Charlesworth (TV seriál)
International Detective (TV seriál)
1958 William Tell (TV seriál)
1957 Gay Cavalier, The (TV seriál)
Television World Theatre (TV seriál)
The New Adventures of Martin Kane (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Adventures of Aggie (TV seriál)
The Buccaneers (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace