foto

William Franklyn

  • nar. 22.9.1925
    Kensington, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 31.10.2006 (81 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Apartmá v Londýně (TV film)
1993 Diana: Her True Story (TV film)
Rozhádaní dědicové
1983 Nutcracker
1973 The Satanic Rites of Dracula
1966 Ve slepé uličce
1965 Intelligence Men, The
1961 Fury at Smugglers' Bay
Pit of Darkness
1960 Big Day, The
1959 Breakout
1958 The Snorkel
1957 Quatermass 2
The Flesh Is Weak
1955 Nad námi vlny
Out of the Clouds
The Love Match
1954 Time Is My Enemy
1953 Operation Diplomat
1952 Secret People

TV seriály

2004 Courtroom, The (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1992 Moon and Son (TV seriál)
1991 G.B.H. (TV seriál)
1990 Upper Hand, The (TV seriál)
1987 French and Saunders (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1983 Steam Video Company, The (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
1972 Doctor in Charge (TV seriál)
My Wife Next Door (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 The Baron (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Curtain of Fear (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
1960 No Wreath for the General (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
The Dickie Henderson Show (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
1957 Dick and the Duchess (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Adventures of Sir Lancelot (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Scarlet Pimpernel (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1953 Seven Little Australians (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2007 Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál) - a.z.
1995 Heroes of Comedy (TV seriál)
1989 Peter Cushing: A One-Way Ticket to Hollywood (TV film) - a.z.
1981 Forty Minutes (TV seriál)
1964 Horizon (TV seriál)

TV pořady

1976 Those Wonderful TV Times (TV pořad)
1972 Whodunnit? (TV pořad)
1970 Looks Familiar (TV pořad)
1968 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)
1958 The World Our Stage (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace